De laatste Maya-sites en Playa - Reisverslag uit Playa del Carmen, Mexico van rent1 - WaarBenJij.nu De laatste Maya-sites en Playa - Reisverslag uit Playa del Carmen, Mexico van rent1 - WaarBenJij.nu

De laatste Maya-sites en Playa

Door: rent

Blijf op de hoogte en volg

20 Augustus 2009 | Mexico, Playa del Carmen

Hola,

Ja, we zijn weer in Mexico! Het was weer een lange reis om hier te komen maar gelukkig hebben we een comfortabele bus en in prima chauffeur en lukt het af en toe om te slapen. Of eigenlijk moet ik zeggen hadden, want onze chauffeur heeft vandaag afscheid genomen en is nou bezig de bus terug te rijden naar Mexico-city. We zullen het missen; iedere morgen in koor "Buenos dias, Marcellino!"
Maar nu zijn we dus in Playa del Carmen. Mia en Klaus weten nu dus precies hoe we hier zitten. Het is hier veel toeristischer en westerser dan tot nu toe maar dat is ook wel lekker voor de verandering. Zeker omdat we hier ook wel willen uitrusten. De gevleugelde woorden iedere keer als we weer eens vroeg op moesten of het erg vermoeiend was geweest: "Ja maar, het is ook geen vakantie, het is een reis!" Vandaag waren we nog in Tulum, een heel mooi gelegen site en morgen gaan we nog met een paar die-hards naar Chitzen Itza.
Dinsdagmorgen vliegen we, met nog twee stellen die een verlenging geboekt hebben terug naar Mexico-stad. Van daar uit ´s avonds naar Madrid en woensdagavond zijn we dan in Amsterdam.
Veel ruimte om foto´s te plaatsen heb ik niet meer. Ik zal jullie dus als het lukt nog even jaloers maken met een foto van ons hotel hier, dan misschien nog een berichtje en dan zien we jullie weer.

Groetjes

Tiny en René

• 21 Augustus 2009 - 10:56

Klaus En Mia:

ziet er erg relaxst uit rust maar goed uit groetjes

• 21 Augustus 2009 - 17:56

Moeder Van Iris:

Zo te lezen genieten jullie net zo als mijn dochter Iris en haar Vriend Frank die volgens mij in jullie reisgezelschap zitten.
    Het is een schitterende reis. ik heb hem zelf ook gemaakt.
    Maria

• 21 Augustus 2009 - 19:10

May En Thea:

wat een geweldige reis, echt mooi voor ons om dit allemaal te lezen. We wensen jullie tot slot een behouden thuiskomst.

• 22 Augustus 2009 - 17:49

De Bende:

Hee ouders,
    Dat ziet er weer goed uit hier. Pa onder waters en Ma bijna bruiner dan de locals met een cocktailtje in de hand. Jagath maakte zich al zorgen dat jullie het zwaar hadden, maar hij is gerustgesteld hoor.
    Gelukkig gaan Kristel en ik ook snel.
    Groetjes van Jagath, Kristel en Yoram

• 22 Augustus 2009 - 20:07

Ellie:

Geniet nog maar even van jullie laatste dagen en kom goed uitgerust en wel thuis.